Code voor €60* korting:

Krijg €60 huurauto korting — SIXT Kortingscode juni 2024

Krijg €60 korting op divere SIXT auto verhuurdiensten met de SIXT kortingscode die je hierboven vindt. Werkende en geteste kortingscode in juni 2024.

Wat is SIXT?

SIXT is een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld, en biedt wereldwijd diensten aan als Rent, Share en Ride.

Hoe krijg ik korting op een rit of huurauto bij SIXT?

Met deze link of code Rn1lRPUDTq== krijg je €60 korting die je kunt verdelen over de diensten Rent, Share en Ride. Je krijgt €30 korting op Rent, €20 op Share en €10 op Ride.

Waar kan ik de SIXT app downloaden?

Je kunt de SIXT-app voor iPhone downloaden via de Apple App Store, of van het Google Play Store bij gebruik van Android.

Wat is SIXT?

SIXT is een wereldwijd autoverhuurbedrijf dat een breed scala aan voertuigen aanbiedt voor korte en lange termijn verhuur, evenals autodelen en ritdiensten.

Welke diensten biedt SIXT aan?

SIXT biedt verschillende diensten aan, waaronder autoverhuur, autodelen en ritdiensten. Klanten kunnen voertuigen huren voor kortetermijngebruik, hun eigen voertuigen delen met anderen via autodelen, of ritten boeken met professionele chauffeurs via de ritdienst.

Welke voordelen krijg ik gratis bij aanmelding voor SIXT?

Wanneer je je aanmeldt voor SIXT, kun je verschillende voordelen gratis ontvangen. Dit omvat €30 tegoed voor autoverhuur (Huur), €20 tegoed voor autodelen (Delen) en €10 tegoed voor ritdiensten (Rit). Dit tegoed kan worden gebruikt voor je eerste boekingen bij SIXT.

Hoe kan ik de gratis voordelen die door SIXT worden aangeboden, verzilveren?

Om de gratis voordelen die door SIXT worden aangeboden te verzilveren, meld je je eenvoudig aan voor een account op de website of mobiele app van SIXT. Zodra je account is aangemaakt, worden de tegoeden voor autoverhuur, autodelen en ritdiensten automatisch toegepast op je account en kunnen ze worden gebruikt voor je eerste boekingen.

Geldt er een beperking bij het gebruik van de gratis voordelen van SIXT?

De gratis voordelen die door SIXT worden aangeboden, kunnen onderworpen zijn aan bepaalde beperkingen en voorwaarden. Bijvoorbeeld, er kunnen minimale boekingsvereisten zijn of beperkingen op de soorten voertuigen die beschikbaar zijn voor verhuur of delen. Zorg ervoor dat je de voorwaarden van het aanbod controleert voor meer details.

Kan ik de gratis voordelen combineren met andere promoties of kortingen?

In de meeste gevallen kunnen de gratis voordelen die door SIXT worden aangeboden, worden gecombineerd met andere promoties of kortingen die beschikbaar zijn op het platform. Er kunnen echter bepaalde uitzonderingen of beperkingen zijn, afhankelijk van de specifieke voorwaarden van elke promotie. Controleer de details van het aanbod voor eventuele uitsluitingen.

Hoe lang zijn de gratis voordelen geldig?

De geldigheidsperiode van de gratis voordelen die door SIXT worden aangeboden, kan variëren afhankelijk van de voorwaarden van het aanbod. Over het algemeen zijn de tegoeden voor autoverhuur, autodelen en ritdiensten geldig gedurende een beperkte tijd nadat ze aan je account zijn toegevoegd. Zorg ervoor dat je ze gebruikt voordat ze verlopen.

Wat moet ik doen als ik problemen ondervind bij het verzilveren van de gratis voordelen?

Als je problemen ondervindt bij het verzilveren van de gratis voordelen die door SIXT worden aangeboden of als je vragen hebt over het gebruik van hun diensten, kun je contact opnemen met hun klantenserviceteam voor hulp. Ze helpen je graag bij het oplossen van eventuele problemen en zorgen ervoor dat je optimaal gebruik maakt van je gratis voordelen.

Kan ik de gratis voordelen overdragen aan een andere persoon?

De gratis voordelen die door SIXT worden aangeboden, zijn meestal niet-overdraagbaar en zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. Ze kunnen niet worden overgedragen aan een andere persoon of worden ingewisseld voor contant geld. Zorg ervoor dat je de tegoeden gebruikt voor je eigen boekingen bij SIXT.

Is er een limiet aan hoe vaak ik de gratis voordelen kan verzilveren?

De beschikbaarheid van de gratis voordelen die door SIXT worden aangeboden, kan beperkt zijn tot één keer verzilveren per klantaccount. Nadat je de tegoeden voor autoverhuur, autodelen en ritdiensten hebt gebruikt, kom je mogelijk niet meer in aanmerking voor aanvullende gratis voordelen. Zorg ervoor dat je de voorwaarden van het aanbod controleert voor eventuele beperkingen.