Krijg 20 credits gratis bij je abonnement:

Krijg 20 gratis credits — ClassPass Kortingscode juni 2024

Krijg 20 gratis credits (ongeveer €30) met de ClassPass kortingscode die je hierboven vindt op je eerste abonnement. Werkende en geteste kortingscode in juni 2024.

Wat is ClassPass?

ClassPass biedt wereldwijd toegang tot duizenden van de best beoordeelde sportlessen, gyms, studio’s, salons en spa’s. Met ClassPass-credits kun je zelf kiezen naar welke sportschool je gaat, en credits kun je ook maandelijks meenemen. De prijs van een boeking hangt af van de les, de locatie, het tijdstip en het type boeking.

Hoe krijg ik korting op mijn eerste ClassPass abonnement?

Met de code 7MH4KKIB12 krijg je 20 credtis korting op je eerste ClassPass abonnement, wat neerkomt op ongeveer €30. Deze credits kun je een maand lang gebruiken om gratis te sporten!

Waar kan ik ClassPass gebruiken?

ClassPass zit wereldwijd in veel steden. Bekijk hier alle steden, of zoek op studio's en sportscholen voor een overzicht van alle ClassPass locaties.

In Nederland zit ClassPass in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Kan ik mijn ClassPass credits meenemen naar de volgende maand?

Ja! Je volledige tegoed aan ongebruikte credits wordt automatisch meegenomen naar de volgende maand, zodat je geen credits verliest als je een korte periode niet hebt kunnen sporten.

Welke sportlessen kan ik via ClassPass volgen?

ClassPass biedt veel mogelijkheden binnen fitness, wellness en beauty. Denk aan bootcamps, boksen, kickboksen, HIIT. Ook kun je naar veel sportscholen en gyms voor cardio en krachttraining, en kun je lessen yoga, pilates, barré en dans volgen. Je kunt kiezen uit een groot aanbod van individuele en groepslessen.

Waar kan ik de ClassPass app downloaden?

Je kunt de ClassPass app voor iPhone downloaden via de Apple App Store, of van de Google Play Store bij gebruik van Android.