Nu 6 maanden gratis tegoed:

— ga naar de website en gebruik code —

Moneybird kortingscode — 6 maanden gratis tegoed juni 2024

Ontvang 6 maanden gratis tegoed! Dit werkt voor elk nieuw account, dus meld je meteen aan bij Moneybird! Werkende en geteste promotiecode vanaf juni 2024.

Wat is Moneybird?

Moneybird is een online boekhoudprogramma waarmee je eenvoudig je administratie kunt bijhouden en facturen kunt opstellen. Het is ontworpen om zelfstandigen en kleine bedrijven te helpen bij hun boekhouding.

Hoe kan ik gebruikmaken van de 60 dagen proefperiode bij Moneybird?

Je kunt gebruikmaken van de 60 dagen proefperiode bij Moneybird door je aan te melden voor een nieuw account en onze promotiecode te gebruiken tijdens het registratieproces. Dit geeft je 60 dagen lang toegang tot alle functies van het boekhoudpakket zonder kosten.

Waar kan ik de promotiecode vinden voor de proefperiode bij Moneybird?

Je kunt de promotiecode voor de proefperiode bij Moneybird vinden op onze website of via speciale aanbiedingen die we aan nieuwe gebruikers verstrekken. Zorg ervoor dat je de juiste promotiecode gebruikt tijdens het registratieproces om van de 60 dagen proefperiode te profiteren.

Zijn er beperkingen verbonden aan de proefperiode van 60 dagen?

De proefperiode van 60 dagen bij Moneybird is bedoeld om nieuwe gebruikers de kans te geven het boekhoudpakket uit te proberen voordat ze een abonnement nemen. Er zijn geen beperkingen aan de functionaliteit tijdens de proefperiode.

Kan ik mijn gegevens behouden na de proefperiode?

Ja, als je besluit een betaald abonnement te nemen na de proefperiode, blijven al je gegevens behouden. Je kunt naadloos doorgaan met het gebruik van Moneybird zonder gegevens te verliezen.

Hoe kan ik mijn proefperiode annuleren?

Als je besluit de proefperiode te annuleren, kun je dit eenvoudig doen via je accountinstellingen op de Moneybird-website. Volg de instructies voor het annuleren van je proefabonnement en je zult geen kosten in rekening worden gebracht na de proefperiode van 60 dagen.

Kan ik mijn proefperiode verlengen?

Helaas biedt Moneybird geen optie om de proefperiode te verlengen. Als je na de 60 dagen proefperiode besluit om door te gaan met het gebruik van Moneybird, dien je een betaald abonnement af te sluiten.

Wat zijn de voordelen van Moneybird?

Moneybird biedt tal van voordelen, waaronder een gebruiksvriendelijke interface, automatisering van repetitieve taken, de mogelijkheid om onderweg te werken via de mobiele app, en uitgebreide rapportage- en analysefuncties om je bedrijf te helpen groeien.

Hoe verhoudt Moneybird zich tot zijn concurrenten?

Moneybird onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn intuïtieve gebruikersinterface en uitgebreide automatiseringsfuncties. In tegenstelling tot sommige concurrenten biedt Moneybird een uitgebreide mobiele app waarmee je je financiën onderweg kunt beheren. Bovendien is de prijsstelling van Moneybird concurrerend, wat vaak meer waarde biedt voor kleine bedrijven en zelfstandigen vergeleken met andere boekhoudsoftware-opties.